Onderwijs

Van Cooth Advocatuur

Dirk Hartogstraat 203
4812 GE Breda

T. 076 523 67 80
E. info@vancooth.nl
Mr. Stein geeft cursussen voor diverse opleidingsinstituten, waaronder Kluwer Opleidingen, Kerckebosch en Law at Work. Sinds 2014 is hij als gastdocent verbonden aan de Universiteit Leiden. Hij is ook beschikbaar voor cursus op locatie. Dat kan bij de dienstverlener op kantoor ("in house").

De voordelen zijn legio: een cursus aangepast aan uw specifieke wensen, op een dag die u en uw kantoorgenoten schikt, geen tijdverlies met reizen en bovendien scherpe prijzen. De beperkte omvang in een u vertrouwde omgeving maakt een direct contact met de docent goed mogelijk.

Mr. Stein geeft regelmatig cursus met mr. J.W. Westenberg - voormalig vice-president van de rechtbank te 's-Gravenhage -  waarbij aandacht wordt  besteed aan de verschillende invalshoeken van de rechter en de advocaat. Uiteraard komen ook recente ontwikkelingen aan bod.

Hoewel een cursus volledig aan uw wensen kan worden aangepast, hebben een aantal cursussen hun nut in de praktijk bewezen:

Cursus Beslagrecht

Cursus Bewijsrecht

Cursus Dagvaardingsprocedure in eerste aanleg


In samenwerking met Law @ Work - een door de Nederlandse Orde van Advocaten erkend opleidingsinstituut - kan er voor worden gezorgd dat buiten twijfel is dat u in aanmerking komt voor opleidingspunten van de Nederlandse Orde van Advocaten of de Koninklijke NotariŽle Beroepsorganisatie.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met mr. H.A. Stein.
Cursus in Corona-tijd

Er gaat niets boven een cursus op locatie. Als u ons meldt wat uw maximale capaciteit is, doen wij u graag een passende offerte.