Het kantoor staat zowel ondernemingen en ondernemers als particulieren terzijde met juridisch advies. Het streven is om in betrekkelijk korte tijd met zo min mogelijk kosten een zo groot mogelijk resultaat te behalen voor de cliŽnt.  Met onze kennis, ervaring en expertise geven wij de voorkeur aan een schikking maar schuwen wij de procedure niet, als die nodig of wenselijk is.
Tot onze cliŽntŤle mogen wij zowel particulieren en het MKB rekenen als het GB, waaronder beursgenoteerde ondernemingen. Daarnaast adviseren wij op grond van onze expertise andere juridische dienstverleners, zoals advocaten van andere kantoren, deurwaarders en notarissen in kwesties op het gebied van het burgerlijk procesrecht, waaronder het beslag- en executierecht.
Wij geloven in samenwerking, zowel met de cliŽnt als met andere juridische dienstverleners. Indien de zaak daarom vraagt, gaan wij er niet voor uit de weg gebruik te maken van de specifieke kennis van derden.
Om een maximaal resultaat te bereiken is een goede communicatie en stevige vertrouwensband met de cliŽnt onmisbaar. Hierin investeren wij dan ook, ondermeer door het maken van duidelijke afspraken en het geven van maximaal inzicht.
Wij werken op basis van uurtarieven, die wij aan het begin van een zaak met de cliŽnt overeenkomen.  Al onze werkzaamheden worden verricht op basis van onze algemene voorwaarden.
Doelgroep
Van Cooth Advocatuur

Dirk Hartogstraat 203
4812 GE Breda

T. 076 523 67 80
E. info@vancooth.nl